Rugby tournament Rotterdam

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” hundred_percent_height=”no” hundred_percent_height_scroll=”no” hundred_percent_height_center_content=”yes” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” margin_top=”” margin_bottom=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ spacing=”” center_content=”no” link=”” target=”_self” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” hover_type=”none” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” dimension_margin=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_text]Vorige week vrijdag zijn wij als AMCRugby afgereisd naar het hol van de leeuw, de mindere versie van Amsterdam, voor sommigen 010, voor de meesten beter bekend als Rotterdam. Hier vond het eerste toernooi van het seizoen plaats, en AMCRugby was ouderwets van de partij voor een mooie eerste, tweede en derde helft. Het begon goed met een wedstrijd tegen onze business vrienden uit Breukelen: geen enkele try tegen en er zelf vijf gescoord. Na een nipt verloren pot tegen de USRS, was het tijd voor een halve finale. Hierin moesten wij, door een golden try, helaas (opnieuw) onze meerdere erkennen in de Utrechtenaren.

Gelukkig kon het verlies getroost worden met een biertje en een overheerlijke pizza, waarna we Rotterdam nog hebben laten zien hoe een écht feest eruit ziet.

De volgende wedstrijden staan alweer gepland, en in december/januari staan er potten in Amsterdam, Utrecht en Nijmegen gepland. Wil je nou een keer komen kijken? Like en houd deze pagina in de gaten voor updates, of stuur ons een PM.

Daarnaast zijn er een aantal grote plannen op touw gezet voor begin 2018, nieuws dat je zeker niet wilt missen! Wil je deel zijn van dat grote nieuws, kom dan meetrainen: elke maandag om 19.00 uur! We zien jullie graag verschijnen.

Join the Revolution!
AMCRugby

[/fusion_text][fusion_slider hover_type=”none” width=”40%” height=”40%” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””][fusion_slide type=”image” link=”” lightbox=”no” linktarget=”_self”]https://amcrugby.nl/wp-content/uploads/2018/04/toernament1-300×278.jpg[/fusion_slide][fusion_slide type=”image” link=”” lightbox=”no” linktarget=”_self”]https://amcrugby.nl/wp-content/uploads/2018/04/Toernament2-300×225.jpg[/fusion_slide][fusion_slide type=”image” link=”” lightbox=”no” linktarget=”_self”]https://amcrugby.nl/wp-content/uploads/2018/04/Toernament3-300×225.jpg[/fusion_slide][/fusion_slider][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Leave a Comment