Match: AMC vs RSRC

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” hundred_percent_height=”no” hundred_percent_height_scroll=”no” hundred_percent_height_center_content=”yes” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” margin_top=”” margin_bottom=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ spacing=”” center_content=”no” link=”” target=”_self” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” hover_type=”none” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” dimension_margin=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_text]Vorige week woensdag is AMCRugby opnieuw afgereisd naar onze studenten collega‚Äôs in Rotterdam voor een van de eerste echte competitiewedstrijden. Ondanks de kou stonden wij weer klaar op het Rotterdamse veld en maakten wij een sterk begin waarin we goed ons mannetje stonden.

Oude blessures en een verkeerde val zorgde er echter jammer genoeg voor dat wij al voor de rust met te weinig spelers het veld bemande. Ondanks de fanatieke Rotterdammers die onze verloren spelers gedeeltelijk konden opvullen bleek onze flow er uit te liggen waardoor wij helaas de winst hebben moeten overdragen.

Dit stond daarentegen niet in de weg om ouderwets met onze tegenstanders bier en Ketel1 te consumeren in het clubhuis en nog even te laten zien wat AMCRugby allemaal in huis heeft.

Nijenrode en onze buren in Amsterdam zelf staan als volgende op de agenda voor weer een prachtige pot rugby. Wil je nou een keer komen kijken? Like en houd deze pagina in de gaten voor updates, of stuur ons een PM.

Lijkt de sport en gezelligheid misschien wel iets voor jou? Kom dan een keer meetrainen en daarna een biertje doen bij ons in Sportpark Eendracht: elke maandag om 19:00 uur! Wij zien jullie graag verschijnen, en wees niet bang om vragen of meer informatie te vragen via onze facebook!

Join the Revolution!
AMCRugby

[/fusion_text][fusion_slider hover_type=”none” width=”40%” height=”40%” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””][fusion_slide type=”image” link=”” lightbox=”no” linktarget=”_self”]https://amcrugby.nl/wp-content/uploads/2018/04/Rotterdam1-300×169.jpg[/fusion_slide][fusion_slide type=”image” link=”” lightbox=”no” linktarget=”_self”]https://amcrugby.nl/wp-content/uploads/2018/04/Rotterdam2-300×169.jpg[/fusion_slide][/fusion_slider][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Leave a Comment